El Servei d’Ocupació i Creació d’Empresa (SOCE) disposa d’una Borsa de Treball pròpia. Tramitar ofertes des de el SOCE no suposa cap cost econòmic per a les empreses, pel fet de tractar-se d’un servei de l’Ajuntament de Vila-seca.
Per tal de poder tramitar l’oferta de treball és necessari:

  1. Donar-se d’alta al servei del SOCE per a les empreses en l’apartat d’Alta d’empresa, trucant al 977 39 43 25 o passant per les seves oficines al C. Hospital, 1 de Vila-seca.
  2. Inserir l’oferta directament mitjançant aquesta mateixa web amb el codi/password que se us facilitarà en el moment en que l’empresa es doni d’alta al SOCE o bé contactant directament amb el SOCE.

Us informem que us enviarem, com a màxim, 10 currículums de candidats adients al lloc de treball sol·licitat per fer la selecció. Un cop realitzat el procés de selecció, heu de comunicar els motius pels quals heu seleccionat o descartat els candidats enviats, per tal de poder fer un seguiment i/o tancar l’oferta.

Per qualsevol dubte, pot adreçar-se a les nostres oficines del C. Hospital, 1 de Vila-seca o trucar al telèfon 977 39 43 25